Szakértők |
Kiss Kolos ügyvezető Majdnem tíz éve dolgozik a vendéglátásban. Felszolgálóként kezdte nagynevű éttermekben, majd az üzemi vendéglátás területén több önkiszolgáló üzlet nyitását és üzemeltetését is irányította. Kiss Krisztián stúdióvezető tanácsadó Felszolgálóként kezdte neves éttermekben és szállodákban. Diákéveiben gasztronómiai és kávéházi kutatásokat folytatott. 2003 – óta a történelmi Pilvax Kávéház értékesítési vezetője. Fő szakterületei a pénzügyi elemzés, az értékesítési és marketing, valamint a minőség management koncepció kialakítása. Nevéhez fűződik az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer kidolgozása és bevezetése a Pilvax Étteremben. Több szakmai cikk és tanulmány szerzője. Vendéglátóipari szakközgazdász, éttermi mester. Közel 30 éve dolgozik a vendéglátásban. Felszolgálóként kezdte. Évtizedekig erősítette a Kárpátia Étterem csapatát. Számos nagynevű étterem és Party Service Szolgálat beindításában segédkezett. 2002 óta a történelmi Pilvax Kávéház és a City Hotel Pilvax ügyvezető igazgatója. Fő szakterülete az egységek stratégiájának és üzemeltetési koncepciójának kidolgozása, valamint a választékpolitika, az arculat megalkotása. Számos szakmai cikk és tanulmány szerzője. Mesterszakács, vendéglátóipari szakértő, konyhafőnök több, mint 10 éven át volt a Magyar Országgyűlés konyhafőnöke. Számos neves étterem konyháját irányította Magyarországon és külföldön egyaránt. Fő szakterülete: A konyha megtervezése, választék kialakítás, nyersanyag gazdálkodás. Számos szakmai cikk és tanulmány szerzője. |