Szakértők

Kiss Kolos ügyvezető

Az Aqua – T Bt. ügyvezetője, vendéglátó ipari szakközgazdász.
Fő szakterülete a vendéglátó egységek üzemeltetési koncepciójának és az élelmiszerbiztonsági eljárások (HACCP rendszer) kidolgozása.

Majdnem tíz éve dolgozik a vendéglátásban. Felszolgálóként kezdte nagynevű éttermekben, majd az üzemi vendéglátás területén több önkiszolgáló üzlet nyitását és üzemeltetését is irányította.

Kiss Krisztián stúdióvezető tanácsadó

Okleveles közgazdász, vendéglátóipari szakközgazdász. Több mint 10 éve dolgozik a vendéglátásban.

Felszolgálóként kezdte neves éttermekben és szállodákban. Diákéveiben gasztronómiai és kávéházi kutatásokat folytatott.

2003 – óta a történelmi Pilvax Kávéház értékesítési vezetője. Fő szakterületei a pénzügyi elemzés, az értékesítési és marketing, valamint a minőség management koncepció kialakítása. Nevéhez fűződik az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer kidolgozása és bevezetése a Pilvax Étteremben. Több szakmai cikk és tanulmány szerzője.

Kun Tamás megbízott tanácsadó

Vendéglátóipari szakközgazdász, éttermi mester. Közel 30 éve dolgozik a vendéglátásban.

Felszolgálóként kezdte. Évtizedekig erősítette a Kárpátia Étterem csapatát. Számos nagynevű étterem és Party Service Szolgálat beindításában segédkezett.

2002 óta a történelmi Pilvax Kávéház és a City Hotel Pilvax ügyvezető igazgatója. Fő szakterülete az egységek stratégiájának és üzemeltetési koncepciójának kidolgozása, valamint a választékpolitika, az arculat megalkotása. Számos szakmai cikk és tanulmány szerzője.

Domján András megbízott tanácsadó

Mesterszakács, vendéglátóipari szakértő, konyhafőnök több, mint 10 éven át volt a Magyar Országgyűlés konyhafőnöke. Számos neves étterem konyháját irányította Magyarországon és külföldön egyaránt.

Fő szakterülete: A konyha megtervezése, választék kialakítás, nyersanyag gazdálkodás. Számos szakmai cikk és tanulmány szerzője.