Vállaljuk:
• Újonnan nyíló és már üzemelő vendéglátó egységek:
• Teljes körű üzemeltetési koncepciójának kidolgozását
• Működési kockázat és környezeti hatásvizsgálatát, elemzését
• Üzemelési kézikönyv kidolgozását
• Értékesítési és marketing stratégia kidolgozását
• Arculat tervezést
• Élelmiszerbiztonsági eljárások és ezek dokumentációjának elkészítését
• Pénzügyi terv elkészítését és elemzését
• Minőségirányítási rendszerek kidolgozását
• Az üzemelés folyamatos felügyeletét
• Franchise rendszerek kidolgozását
• Már üzemelő egységek:
• Teljes körű átvilágítását:
• Pénzügyi
• Értékesítési, marketing
• Élelmiszerbiztonsági
• Szakmai szempontból
• Marketing és PR akciók megszervezését és lebonyolítását
• Teljes körű üzemviteli és ügyviteli tanácsadást.
„Legyen üzlete akár:
• Luxusétterem,
• Kávéház
• Önkiszolgáló étterem,
• Vagy akár egy kis talponálló
mi segítünk, hogy a siker biztos legyen”
|