Mit jelent számomra az AQUA Gasztro Stúdió?
Egy lehetőséget... Lehetőséget arra, hogy megvalósítsam önmagamat. Kipróbáljam magam a Gasztronómia mind több ágában és mind több jövőbeni és jelenlegi kollegával oszthassam meg tapasztalataimat.
Amióta csak a vendéglátás területén tevékenykedem, azt kutatom, hogy mi a sikeres vendéglátóhelyek titka. Mitől megy jobban az egyik üzlet a másiknál? Mit tesz a management annak érdekében, hogy az üzlet népszerű legyen?
Szerencsés helyzetben vagyok, hiszen a tanulmányaim befejezése óta eltelt rövid idő alatt számos nagynevű szakemberrel dolgozhattam együtt. Segédkezhettem nekik több, különböző profilú - egység megnyitásában, sikeressé tételében. Megtapasztaltam milyen úgy elindítani, átalakítani egy éttermet, úgy hogy én is részese voltam sikerének. Higgyék el fantasztikus érzés.
Kollegáinkkal azon dolgozunk, hogy Önök is megérezhessék a sikert. Szeretnénk, ha Önök is megtudhatnák, hogy milyen nagyszerű dolog sikeres üzlet tulajdonosának lenni.
Kiss Krisztián
stúdióvezető tanácsadó
|